Over ons

Bij Spurt werken twee GZ psychologen: Manoushka Moesker en Jeanine Bosselaar. Zij hebben de praktijk in 2009 opgericht. Manoushka Moesker en Jeanine Bosselaar hebben orthopedagogiek gestudeerd en zijn tevens BIG geregistreerd GZ-psycholoog. Gezondheidszorgpsychologen hebben een BIG registratie en zijn naast bevoegd tot behandelen ook bevoegd tot het stellen van een diagnose.

foto M

Manoushka Moesker is opgeleid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heeft de postdoctorale opleiding tot cognitief gedragstherapeut voltooid (lid VGCT). Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van angstige en sombere kinderen, is geschoold in EMDR en heeft veel kennis en ervaring op gebied van ADHD en autisme en in het vergroten van opvoedingsvaardigheden van ouders. Tevens geeft zij les aan de postdoctorale GZ opleiding en weet veel over onderwijs en leerproblemen, dyslexie en dyscalculie.

foto jeanineJeanine Bosselaar is opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam en heeft werkervaring opgedaan bij een onderwijsbegeleidingsdienst en in het speciaal onderwijs. Zij is lid van de LVVP en AKJP.  Bij haar kunt u terecht voor diagnostiek op gebied van sociaal emotionele problemen en leren. Ook voor behandeling van kinderen met dyslexie, hoogbegaafdheid, faalangst, ADHD en autisme. Jeanine is tevens geschoold in behandeling met EMDR.

We hebben een stagiaire van sept.2020 tot juli 2021:

Sabine Baltus: “ik heb de bachelor pedagogische wetenschappen afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna ben ik begonnen aan de master orthopedagogiek en tijdens de studie heb ik gewerkt als ambulant begeleider en oppas. Om de studie af te kunnen ronden en als volwaardig orthopedagoog opgeleid te worden, mag ik met trots zeggen dat ik vanaf september een jaar stage mag komen lopen bij Praktijk Spurt. Ik ben enorm gemotiveerd om te leren en ik heb er dan ook erg veel zin in!”